NIJE PITANJE DA LI ŽELIŠ,
PITANJE JE DA LI SMEŠ

Cena dvodnevnog seminara „Pokreni se(be)" je 6000din.
Za rane prijave i uplate do 20.8.cena je 3000din.

Za koga je ovaj seminar?

Posledice ako ne budeš živeo/la sebe, svoju prirodu, talente i potencijale!

Rešenja i rezultati koje ćeš dobiti na seminaru:

Cilj seminara

Da vratiš sebi samopouzdanje i daš sebi dozvolu da živiš sebe, svoju prirodu, talente i potencijale i da bez obzira na nepodržavajuće okruženje, okolnosti i prepreke, uz pomoć primenjivih alata, tehnika i praksi dugoročno izgradiš stav da ćeš naći način kako da živiš svoje snove.

Kako ćeš znati da je cilj ostvaren

Na samom seminaru napravićemo plan da ostvariš to što želiš. Da bi nakon seminara mogao/la da  samoodgovorno radiš na realizaciji plana, uz moju podršku, vođenje i praćenje putem viber grupe. 

BONUSI I POKLONI 🎉

 • 10 poklona visoko vrednih iznenađenja na samom seminaru, gde možete biti jedan od dobitnika. Da, biće puno poklona i iznenađenja
 • Nakon seminara 4 uživo predavanja online preko zoom-a po 1h vremena na različite teme iz ličnog razvoja.
 1. Predavanje– Asertivna komunikacija i postavljanje granica.
 2. Predavanje – Kvalitetni odnosi (poslovni, partnerski, porodični).
 3. Predavanje – Tehnike superioronog pregovanja u konfliktnim situacijama
 4. Q-A (Pitanja i odgovori).
 • Viber grupa podrške u službi razmene sa mnom i ostalim učesnicima seminara, davanje feedback-a i mesta gde mi uvek možete postaviti pitanje na koje ću vam odgovoriti u roku od 48h kako bismo pratili i revidirali vašu primenu i rešavali prepreke na putu ostvarenja koje želite da postignete. Grupa će biti otvorena do 31.12.2024.

*Tačni datumi održavanja biće naknadno javljeni svim polaznicima seminara „Pokreni se“. U slučaju da ne možete da prisustvujete, dobićete naknadno snimke predavanja.

POSEBNA POGODNOST

Uplate iz Srbije:

Ako uplaćuješ za 1 ili 2 osobe, cena po osobi je 3000din tokom ranih prijava.
Ako uplaćuješ za 3 ili više osoba cena po osobi je 1500dinara umesto 3000dinara tokom ranih prijava.
Na primer, za 3 osobe plaćaš 4500dinara, umesto 9000dinara.

Uplate iz inostranstva:

Ako plaćaš za jednu ili 2 osobe, cena po osobi je 30e.
Ako plaćaš za 3 ili više osoba, cena po osobi je 15e.
Na primer: Plaćaš za 3 osobe ukupno 45e, umesto 90e.

Pokreni se 🚀

Osvesti svoje potencijale, vrati veru u sebe, osvesti da MOŽEŠ i preuzmi odgovornost za to da budeš, imaš i radiš ono što TI hoćeš uz pomoć jasnog i konkretnog plana kako da to ostvariš, bez bavljenja izgovorima zašto „ne možeš“. POKRENI SE.

Dvodnevni uživo seminar „Pokreni se“ u Beogradu za ljude koji su svesni da mogu i žele više i bolje za sebe, a stalno odlažu da naprave iskorak jer nemaju veru u sebe, tačnije veruju da nisu dovoljno dobri.

Kad bi vam neko dao 1 milion dolara sa uslovom da se sledećeg dana ne probudite da li biste pristali na to? Život je najvrednija stvar koju posedujemo i zato svako jutro kad se probudite setite se da već imate nešto što je vrednije od milion dolara.

Na seminaru ću ti neke od ovih TAJNI otkriti

Zašto je bitno da dođeš na ovaj seminar?

Razlog 1#

Želim da ti pokažem jasan putokaz, konkretne i primenljive korake koje sam ja primenio na svom putu ličnog razvoja, a koji su mi pomogli da sa puno samopouzdanja živim život u skladu sa sobom, a ne prema očekivanjima drugih ljudi.

Razlog 2#

Imaćeš priliku da vidiš kako da od života koji osećaš da nema veze sa tvojim željama i suštinom, kreiraš apsolutno ono o čemu maštaš. Ili ono što tvoj um sada uopšte ne može ni da dobaci.

Razlog 3#

Počasti sebe ovim izlaskom iz zone poznatog, okruži se ljudima sa sličnom vizijom i energijom, tako da zasijaš do kraja ove godine.

Testimonijali mojih klijenata

U radu sa Markom najkorisnija mi je bila objektivnost i beskrajna podrška u rešavanju konkretnog životnog izazova sa kojim sam se godinama suočavala. Nakon što smo prošli čitavu sesiju koristeći različite metode, a prilagođene određenom problemu, osećala sam se oslobođenije i imala sam konkretne korake kako da načinim promenu koja će ukloniti problem na kome smo radili. Nakon toga, primetila sam promenu u svom ponašanju, emocijama koje mi određene situacije izazivaju i reakciju okoline na njih. Sada mogu mnogo lakše da se zauzmem za sebe i svoje stavove, jer mi je jasno šta dobijam, a šta gubim ukoliko se ispravno postavim ili ne.
hristina
Hristina Veselinović
NLP Praktičar i Influenser
Zahvaljujući Markovoj podršci sam sve svoje, do tada naučene teorije, počela strukturirano primjenjivati. Primjenjivati novonaučenu teoriju može biti dosta teško, u mom slučaju najviše radi starih uvjerenja koja su me ograničavala. Veoma brzo u procesu smo otkrili gdje se kriju te moje prepreke te smo korak po korak se posvetili osvješćivanju istoga i daljnjem radu na tome. Do tada je moj osobni razvitak također oskudjevao strukturom te kontinuitetom. Pozitivne promjene, u koje nisam ni vjerovala da su moguće, zamjećujem sada u svim životnim oblastima, kako privatnim također i profesionalnim. Moje promjene su toliko mi jasne i motivirajuće, da vjerujem da ću još dugo željeti služiti se Markovom podrškom. Također sam sudjelovala u Markovim radionicama, svaka od njih, ako uspoređujem sa radionicama poznatih motivatora na kojima sam sudjelovala, ostavila je dominantno jači utjecaj u mom osobnom razvijanju. Vjerujem u jednu dosta nam blisku budućnost u kojoj će Marko zauzeti mjesto jednog od vodećih nam motivatora na području Balkana.
andjelka
Anđelka Grujo Šiklić
Šef restorana u Švedskoj
Pored stalne motivacije i neizmerne podrške, od Marka sam dobio potpuno prihvatanje bez osude i to mi je bio najveći vetar u leđa da napravim željenu promenu u svom životu. Pomogao mi je da osvestim da sam ja odgovoran za svoje misli, svoja osećanja, reči i reakcije. Promenilo se to da sam manje reaktivan, da ja upravljam svojim mislima i kreiram dan, mesec, godinu i na kraju život koji je u potpunom skladu sa mojim vrednostima. Promenom misli koje su me ograničavale u one koje me podržavaju sada sam sebi najveća podrška na putu ostvarenja svojih ciljeva. Promenio sam odnose, u porodici, sa partnerkom, jer sam uz Markovu podršku uspeo da promenim stare nekorisne navike i šablone ponašanja u nove korisne i to mi je donelo najveći preokret u svim odnosima, a najviše u odnosu sa samim sobom. Hvala ti Marko na tvojoj podršci, na tvom velikom srcu i tvojoj borbi da ovaj svet učiniš boljim i lepšim mestom za život. Sijaj, a mi ćemo sa tobom!
Screenshot 2024-07-09 at 08.53.17
Bojan Bikić
Profesionalni health coach, nutricionista i travar
Prave stvari dolaze u pravo vrijeme, tako sam i ja srela Marka u pravom momentu. Kažu nije svaki coach za svakog, a ja sam srećna što me osjećaj nije prevario i što ja baš on bio coach za mene. Najbitnije je biti iskren prema sebi, tad prihvatate stvari onakve kakve jesu i svjesni ste problema koji vas koče u životu. Zahvaljujući Marku i njegovoj profesionalnosti, otvorivši se kao knjiga, od manjih problema došli smo do onog najvećeg koji je počeo još u ranom djetinjstvu. Velika je stvar oprostiti sebi i drugima neke stvari, to je osjećaj koji bih jednom riječju nazvala - sloboda. Marko je donio svjetlost u moj život jer on je svjetlost... hvala ti čovječe što postojiš... Svakim danom osjećam sve veću zahvalnost koja se riječima ne može opisati ni dočarati... život bez straha, bez frka u glavi... može se nazvati životom kakav sam sanjala... čudo se desilo... pročišćena prošlost... što bi ti rekao - kad srušimo mostove iza sebe onda možemo krenuti naprijed... beskrajno zahvalna.
Screenshot 2024-07-09 at 08.54.45
Ana Martinović
Kozmetičar
Najkorisnije u radu sa Markom mi je bilo potpuno osvešćivanje sebe i prevazilaženje prepreka u odnosu sa sestrom. Na svom razvojnom putu sam se zaustavila ,a Marko mi je pomogao da nastavim u pravom smeru sa mnogo više energije. Najznačajnije su mi bile procesne vežbe, a posebno rad 1 na 1, gde sa pitanjima prodiremo do dubljih nivoa sebe.
Screenshot 2024-07-09 at 08.55.33
Dragana Savić
Diplomirani ekonomista i preduzetnica
Radili smo na otpuštanju negativnih emocija i ograničavajućih uverenja. Nakon poslednje sesije osećaj je fenomenalan, jer kad se osvrnem i pogledam unazad vidim neverovatan napredak. Temeljan rad kroz sesije, vežbe, razgovori i domaći su mi donesli sjajne rezultate. Tako da sam pre svega uspela da prihvatim situaciju u kojoj sam se vrtela godinama, a zatim smo postavili temelj za ostvarivanje života kakvog želim i izgradili čvrst fokus na bitne i pozitivne stvari i lekcije.
Screenshot 2024-07-09 at 08.56.56
Anja Rešiti

Satnica događaja

Seminar se održava ZVANIČAN DATUM sa početkom od 10h i završava se do 16h.
Prijem polaznika je od 9h do 9:55h.
Velika pauza za ručak je od 13:30h do 14:30h.

Gde?
MESTO ODRŽAVANJA

Donesi odluku … Uzmi vreme za sebe. (konačno).

I dođi spreman/a, za iskustvo, rad, energiju i prvi korak ka tvojoj životnoj transformaciji.

Da li želiš da se rasteretiš svakodnevnice za koju vidiš da nije dobra ni korisna za tebe ili nije na nivou na kom ti osećaš da može da bude, kako bi konačno pogledao/la u sebe i dopustio/la svojoj prirodi, kreativnost i moći da zablista u ovom svetu i prestaneš da se prilagođavaš tuđim standardima za koje osećaš da te guše!?

Ako bi dobio/la konkretne primere od osobe koja je pre samo par godina bila na tvom mestu (radila što ne voli, nije imala podržavajuće okruženje, brinula oko toga šta će drugi reći, potiskivala svoju prirodu…) i konkretne alate, tehnike i učenja kako da konačno živiš u svkladu sa svojom prirodom, da postaviš sebe na pr(a)vo mesto i kreneš u smeru ostvarivanja svojih snova, da li bi to bilo vredno?!

Možeš li da zamisliš kroz kakav sam put ličnog razvoja prošao i koje sam sve greške, destrukcije i autodestrukcije pravio i tako na TEŽI način došao do rešenja i lične promene, a kroz koje ti ne moraš da prolaziš.

Razmisli o ovome na trenutak…
JER NIJE PITANJE DA LI ŽELIŠ, PITANJE JE DA LI SMEŠ!?

ŠTA TAČNO DOBIJATE:

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping